Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Guvernul a adoptat prelungirea cu 180 de zile a scutirii de la plata impozitului pentru cei din HoReCa

Ministrul Finanţelor, Adiran Câciu, anunţă, luni, că Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile, ceea ce reprezintă "o gură de oxigen aşteptată de zeci de mii de antreprenori".

de Redactia Observator

la 31.01.2022 , 18:01

Guvernul a adoptat prelungirea cu 180 de zile a scutirii de la plata impozitului pentru cei din HoReCa - Facebook/Adrian Câciu

"Am promis că susţinerea economiei este prioritară şi ne ţinem de cuvânt! Astăzi, la propunerea Ministerului Finanţelor, Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile", a scris, luni, pe Facebook, Adrian Câciu.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ministrul Finanţelor afirmă că, astfel, este ajutat "un sector economic aflat în continuare într-o acută lipsă de lichiditate".  

Pe acelaşi subiect

"Protejăm sute de mii de locuri de muncă şi oferim o gură de oxigen aşteptată de zeci de mii de antreprenori! Vom continua să luăm asemenea măsuri generate în urma dialogului cu mediul privat", a mai scris ministrul.  

Acesta susţine că "putem depăşi această situaţie dificilă doar ajutând firmele şi angajaţii acestora".  

"Asta înseamnă cu adevărat solidaritate economico-socială în vreme de criză", a precizat ministrul.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Ştiri economice » Guvernul a adoptat prelungirea cu 180 de zile a scutirii de la plata impozitului pentru cei din HoReCa