100.000 de persoane, jumătate faţă de cât se aşteptau organizatorii, au participat la Oktoberfest, în Brașov. Berea și carnea de struț, vedetele festivalului
O sută de mii de oameni au luat parte, anul acesta, la Oktoberfest. Destul de mulţi pentru un eveniment organizat în pandemie, dar jumătate faţă de cât se aşteptau organizatorii. Cei care au putut prezenta dovada vaccinării sau au plătit un test pentru a putea intra s-au bucurat însă de multă bere şi carne de struţ.
Ultima zi de Oktoberfest a adus o atmosferă de mare sărbătoare în cortul mare amenajat în Braşov. Oamenii au ciocnit halbele pline, însă au regretat că ediţia de anul acesta nu a mai avut amploarea de altă dată.
Turist: E organizat cum a fost în fiecare an, dar puţină lume, au fost mai puţini.
Turistă: Foarte fain, păcat că nu e mai multă lume, tineri, oameni care se profite de vremea frumoasă de afară, dar e fain.
Accesul la Oktoberfest s-a făcut anul acesta fie cu dovada vaccinării, fie cu test la intrare contra sumei de 30 de lei. Aşa se face că pe durata evenimentului au venit doar 100 de mii de vizitatori. Jumătate din cât estimau organizatorii.
- Tiroliana 7 Scări s-a deschis din nou pentru turişti. Cât costă un traseu complet prin masivul Piatra Mare
- Cât costă cazarea la mare de 1 Mai. Pe litoral, plajele îşi aşteaptă turiştii cu şezlonguri la 15 lei
- Reguli mai stricte într-o destinaţie de vacanţă iubită de români. Turiştii riscă amenzi de 2.500 € dacă...
- Cât a plătit Adina pe o ofertă last-minute, cu avion şi cazare într-o destinaţie de vis. "O săptămână...
- Satul din România care este considerat o adevărată comoară a turismului românesc. A fost desemnat "Destinaţia...
Cristian Macedonschi, organizator Oktoberfest: Lumea s-a bucurat foarte mult. Am dat exemplu că se poate şi în pandemie să organizăm un evenimnet mare, în siguranţă.
Oamenii s-au bucurat atât de muzică, cât şi de delicioasele preparate culinare. Senzațile acestui an au fost carnea şi ouăle de struț.
Alexandru Antonache, chef: Începem să călim nişte ceapă şi ardei, încercăm să o păstrăm cu cât mai puţine ingrediente. Ia uitaţi o imensitate. O să ne iasă o papară foarte delicioasă.
La scenă au evolut fanfare săsești, dar și DJ-i care au întreținut atmosfera.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰