Video Grătarele sfârâie în mijlocul parcului Copou din Iași. Festivalul va fi deschis pentru pofticioşi inclusiv luni, de 1 mai
În marile orașe, cei care nu au plecat nici la mare, nici la munte se bucură de festivaluri organizate special cu ocazia minivacanţei de 1 mai. La Iaşi, în parcul Copou, mirosul de grătare a scos lumea din case în aceste zile. Printre bunătățile de care se bucură oamenii de la festival se numără desigur, micii, vedetele weekendului.
- Premiera noului sezon Chefi la cuțite din 17 Noiembrie, Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Cum a decăzut litoralul românesc. Nicolae, unul dintre cei importanți investitori, se gândește să se lase de turism după ce a aflat ce taxe îl așteaptă în 2025
E festival pentru gurmanzi în parcul Copou din Iași, iar bunătăţile de pe grătare n-apucă să se răcească până să dispară.
Mirabela Nechifor, comerciant: Vedeta acestui eveniment este micul. Șiberea, pentru că de 1 mai românul e obișnuit să mănânce un mic gustos cu pâine, muștar și o bere rece. Ne- am gândit ca nu toată lumea pleacă la mare sau la munte, iar cei care rămân acasă trebuie să se bucure și ei de această sărbătoare.
La grătare, în mijlocul parcului Copou din Iași
Bucătarii sărbătoresc ziua muncii....muncind fără oprire: Avem de toate, cârnăciori de casă și de măcelărie, aripioare afumate, cârnaţi cu boabe de muștar, pulpe, ciolan afumat, scăriță.
Clara Mihociu, reporter Observator: 6 lei costă un mic pentru cine vrea sa își facă pofta, iar pentru un meniu cu 4 mici, pâine muștar și o bere rece trebuie să scoată din buzunar 32 de lei.
Festivalul va fi deschis pentru vizitatori şi pofticioşi inclusiv luni, de 1 mai.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰