Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă un kilogram de roşii româneşti în pieţe. Tarabele sunt pline de trufandale

Pe masa de Paşte vom avea multe verdeţuri în acest an. Pieţele din toată ţara sunt pline de trufandale. Multe dintre ele sunt ieşite din serele româneşti.

de Clara Mihociu

la 20.04.2024 , 16:00

Clara Mihociu, reporter Observator: Fie că dorim să facem salată sau le punem pe un platou, legumele ne vor costă în jur de 50-60 de lei dacă avem și invitați la masă, să zicem șase sau opt persoane. Cele mai scumpe sunt roșiile, 25 de lei kilogramul, urmează apoi castraveții în topul prețurilor, 10 lei kg de castraveți. dacă luăm trufandalele de primăvară, acestea sunt mai ieftine: 2 lei legătură de ceapă, la fel și salată verde sau spanacul, 3 lei legătură de ridichi. Sunt doar câteva din prețurile pe care le găsim în piețe. 

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Cât costă un kilogram de roşii româneşti în pieţe. Tarabele sunt pline de trufandale