Video Festival gastronomic la minus 100 de metri sub pământ. Salină, transformată în premieră în restaurant gourmet
Salina Praid s-a transformat weekendul acesta într-un restaurant gourmet! Primul festival gastronomic din subteran de la noi din ţară i-a tentat pe vizitatori cu meniuri rafinate, create de cei mai buni bucătari din România şi Ungaria.
Această specialitate din meniul restaurantelor cu stele Michelin a fost preparată la 100 de metri sub pământ. Bucătari care revoluţionează gustul şi aspectul mâncărurilor tradiţionale au făcut demonstraţii de artă.
Deliciile subterane
Gurmanzii care au coborât în salina Praid au urcat pe culmile plăcerii gastronomice. Prima dată i-au cucerit aperitivele: jumări bine rumenite, mezeluri, afumături artizanale şi specialităţi de brânză.
Mai mult, o zonă VIP, cu bar propriu şi servire personalizată, a fost amenajată pentru invitaţi la trei metri înălţime. De acolo, viaţa chiar are gust, spun vizitatorii.
"Este senzaţional, foarte bine organizat totul este pus la punct", ne spune o turistă.
Organizatorii se aşteaptă la aproape 2.000 de vizitatori la festivalul gastronomic care continuă şi mâine la salina Praid.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰