Video Ce pot pune pe masa de Paşte românii cărora nu le place carnea de miel? Trei variante exotice care se gătesc la fel de uşor
Carnea de miel este vedeta acestei perioade în bucătărie. Dar ce facem dacă nu ne place? Ne gândim automat la alternative cum ar fi pui, porc sau vită, nu-i asa? Ei bine, anul acesta de Paşte, unii români ies din tipare şi pun pe masă variante cel puţin surprinzătoare - carne de cerb, de struţ sau chiar de cangur.
Cei care nu agrează carnea de oaie sau de miel au alternative. Vorbim despre preparate din carne de struţ, de cerb sau carne de pui sau cangur. Sunt accesabile şi ca preţ, se pregătesc la fel ca şi carnea de miel. Carnea de struţ nu conţine atât de mult colesterol, este o carne roşie, dar cu foarte puţin colesterol. La fel şi carnea de cangur.
Vedeţi întregul material în videoplayer-ul de mai sus.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰